Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Kaj so odkrito povedali drugi o narociavto.si in o nas?

 • "Prijatelj mi je priporočil nakup pri vas pa ni mi žal. V redu odnos, vse ste zrihtali v pravem času, tak da nimam kaj rečti"

  Aljaž Ž. iz Miklavža pri Ormožu
  Aljaž Ž. iz Miklavža pri Ormožu Audi A5 Coupe 1.8 TFSi
 • "Od prvega telefonskega kontakta, do posredovanj informacij o vozilih, ki so bila aktualna, dnevno obveščanje o stanju vozil, po izbiri vozila pa izvedba do predaje vozila. Znancem vas brez kakršnihkoli zadržkov lahko samo priporočim. Marko najlepša hvala za vse"

  Bojan S. iz Kranja
  Bojan S. iz Kranja Ford Kuga 2.0 TDCi 4x4 Titanium
 • "Nakup je bil zelo enostaven,hiter in kakovosten, kot bi nakupoval preko Amazona:)"

  Tadej P. iz Dobre-polja
  Tadej P. iz Dobre-polja BMW 525d Touring M-Sport
 • "Pohvale za profesionalnost, najbolj se mi je pa dopadla enostavnost pri nakupu avtomobila."

  Domen Z. iz Radovljice
  Domen Z. iz Radovljice Volkswagen Golf Variant
 • "Pri nakupu pa mi je bilo najbolj všeč, da ste podali vse podatke katere sem potreboval. Resnost ter zanesljivost pri celotnem nakupu. Še enkrat bi se vam rad zahvalil za vse. In upam, da še kdaj sodelujemo."

  Gregor L. iz Vojnika
  Gregor L. iz Vojnika Skoda Octavia 2.0 TDI RS
 • "Najbolj mi je bila všeč odzivnost in preprostost postopka. Bila sva deležna odlične podpore od začetka do konca, od same izbire avta pa do registracije. Za vso potrebno papirologijo je bilo poskrbljeno, kar bi sicer bil mučen del postopka. Poslovanje je bilo popolnoma transparentno in prijetno in kar je na koncu najbolj važno, v kratkem času se je avto brez napak znašel na najinem dvorišču.Hvala Marko"

  Nina in Ram iz Ljubljane
  Nina in Ram iz Ljubljane Ford Kuga 2.0 TDCi
 • "Marko in ekipa, z eno besedo hvala, super ste. Od prvega kontakta dalje sem imel vtis kot, da sem edina stranka in da sta ves čas in pozornost namenjena samo iskanju mojega vozila. Med iskanjem vozila ste podajali konkretne informacije o »izbranih kandidatih« v smislu, prodajalec je OK/ni OK, niso bili narejeni vsi servisi itd. Zaradi specifičnih želja sem bil prepričan, da bo iskanje trajalo vsak kakšen mesec ali dva, no avto je bil v Sloveniji v dveh tednih. Vsa čast, da imate takšen nivo storitev med poplavo razno raznih šušmarjev in garažnih preprodajalcev. Marko in ekipa, ostanite taki kot ste."

  Donovan S. iz Ljubljane
  Donovan S. iz Ljubljane BMW 320d GT Modern Line
 • "Pri nakupu avta s pomočjo narociavto.si je šlo vse kot po maslu. Od skrbnega preverjanja večih avtov, organizacije prevoza, papirologije, organizacije odprave manjših poškodb v času čakanja na odmero DMV, ureditve ugodnega zavarovanja do končnega prevzema. Priporočam!"

  Andraž R. iz Ljubljane
  Andraž R. iz Ljubljane Volkswagen Sharan 2.0 TDI Highline DSG
 • "Moje želje so bile mogoče preveč specifične za slovenski trg, zato pa so Marko in ekipa našli idealen avto zame v tujini in uredili vse potrebno. Da o profesionalnosti, odzivnosti in prijaznosti sploh ne govorim, res priporočam!"

  Luka M. iz Golnika
  Luka M. iz Golnika Audi A4 2.0 TDI S-Line
 • "Strokovni, profesionalni in ažurni"

  Matjaž Š. iz Ljubljane
  Matjaž Š. iz Ljubljane Skoda Octavia 2.0 TDI RS
 • "Naročiti nov avto je preprosto… Je pa prijetneje če ti pri tem pomaga nekdo z dobrimi povezavami in je ta novi avto cenejši:) Zelo smo zadovoljni s pomočjo pri naročilu, saj je to za nas pomenilo prijeten popust. Predvsem, ker smo dobili avto točno tak kot smo si želeli in zaradi narociavto.si tudi znotraj našega budgeta."

  Mapetani Global d.o.o.
  Mapetani Global d.o.o. Volkswagen Touran Cargo 2.0 TDI Highline DSG
 • "Nakup avta pri omenjenem podjetju je bil izpeljan brez problemov, korektno kakor smo se dogovorili. Hvala"

  Janez P. iz Notranjih Goric
  Janez P. iz Notranjih Goric Volkswagen Golf Cup 1.6 TDI DSG
 • "Z menjavo starega golfa sem zaradi negotovosti odlašal že dolgo. Če bi vedel, da je uvoz avta iz tujine lahko tako preprost in brezskrben, bi se zanj odločil že davno."

  Uroš J. iz Ljubljane
  Uroš J. iz Ljubljane Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG
 • "Sicer nerad hvalim, vendar Markota moram. Fant na mestu, avtomobilski navdušenec pri katerem dobiš takoj občutek zaupanja! Od začetka je vse jasno brez prekrivanj. Vsi avti ki mi jih je poslal v pregled so delovali Tiptop. Ker se mi je mudilo in zaradi malo specifičnih želj sem izbral avto za uvoz na mobile.de in prepustil vse njemu. Naredi vse od pogajanja, preverjana, slike... Za vse, ki nimajo časa, volje in znanja je to odlična storitev in način kako priti najvarneje do rabljenega avta."

  Matej P. iz Portoroža
  Matej P. iz Portoroža BMW 325d M-Sport
 • "Nakup avtomobila za tiste, ki ne vemo dosti o tem na kaj biti pri nakupu pozoren, lahko zelo mukotrpno in pogosto tudi kupovanje "mačka v žaklju". Zato nama je bilo super, ko sva našla narociavto.si, kjer ti ne le pomagajo pri nakupu, pač pa zate že prečistijo med dobrim in slabim. Tako da je bilo najino delo le odločiti se ali nama predlagan avto ustreza ali iščejo naprej. In ko smo našli željan avto zopet vse hands-free z vso papirologijo. Nobenega zgubljanja časa pri iskanju avta, dogovarjanja z državo, prevoza…

  Priporočava vsakemu, ki ve kaj želi, nima pa ne časa in ne živcev to iskati + veš kaj kupiš, kar pa pri večini slovenskih prodajalcel, žal ne."
  Marko in Petra P. iz Grosuplja
  Marko in Petra P. iz Grosuplja Mercedes Benz B-klase
 • "Vse super, dosegljivost, ažurnost, prijaznost na višku! Vse so mi pojasnili brez ovinkarjenja. Avto je top, zelo sem zadovoljen pa je sele 1 teden mimo. Hitro je prišel v SLO. Vredno tega denarja. Pohvala vsem"

  Marin J. iz Gameljn
  Marin J. iz Gameljn Škoda Octavia
 • "Pri narociavto.si mi je bila všeč iskrenost in prijaznost tako kot se zagre. Všeč mi je bilo tudi, da ste se zavzeli za pomoč in popust pri zavarovanju. "

  Marta J. iz Zagorja ob Savi
  Marta J. iz Zagorja ob Savi Škoda Fabia
 • "Nakup avtomobila je stresno početje in dejanje, na katerega se je potrebno dobro pripraviti - ne le v denarnici, tudi v glavi. Najti ustrezen avto je eno, biti z njim zadovoljen pa drugo in  seveda tudi veliko pomembneje. Sam sem imel redko srečo: pri narociavto.si so mi avto našli, šli z menoj na poskusno vožnjo, svetovali pri najemu kredita za avto in bili poleg, ko je avto menjal lastništvo. Tisto,  kar se je pred nakupom kazalo kot travma, se je končalo z zadovoljnimi stiski rok."

  Primož K. iz Ljubljane Mercedes-Benz ML
 • Preko prijatelja sem izvedel za narociavto.si. Ker sem iskal družinski avto, sem takoj dobil celovito ponudbo za Golf variant VII, ki je bil ravno to kar sem iskal. Avto ima veliko dodatne opreme, urejene vse papirje, tako, da sem po plačilu in podpisanih papirjih samo prevzel in odpeljal avto.

  Valentin P. iz Ljubljane
  Valentin P. iz Ljubljane Volkswagen Golf
 • "Z gospodom Markom sma se zelo hitro odločila za najbolj primeren avto zame in nato je bil avto v zelo hitrem času v Sloveniji. Vsa papirologija je bila brez problemov. In sedaj sem srečen lastnik nove rabljene Škode."

  Luka K. iz Logatca
  Luka K. iz Logatca Škoda Octavia
 • Ker se nam je nepričakovano pokvaril družinski avto, sva bila s partnerjem primorana v takojšnjo zamenjavo avtomobila. Po neuspešnih poskusih obiska prodajalcev rabljenih avtomobilov v Ljubljani in slabem občutku ob njihovem svetovanju, opisu in poreklu vozil, sva bila tik pred tem, da se nakupu avtomobila skoraj odpoveva in obupava. Po priporočilu prijateljice sem se obrnila na Marka iz Narociavto.si, mu opisala kaj si od novega avtomobila želiva in na koncu sva se odločila za uvoz »črnega lepotca«, kot mu ljubkovalno pravimo doma J, VW Passata iz Nemčije. Nakup je potekal gladko, avtomobili iz ponudbe so imeli sledljivo poreklo, bili so redno servisirani na pooblaščenih servisih in vse informacije, ki sva jih dobila pred nakupom so bile resnične in nakup vozila je potekal kot je bilo opisano ob najinem povpraševanju. Niti naju ni motilo, da vozila pred nakupom nisva videla v živo, saj sva skupaj s ponudbo za nakup prejela tudi detajlno fotografirano vozilo (zunaj in znotraj), kar pomeni da je bila dokumentirana in opisana vsaka najmanjša praska. V živo avto zgleda čudovit, ohranjen kot nov, pa čeprav je letnik 2013. Vesela sem, ker vem, da naslednja zamenjava vozila ne bo več stresna, saj se bom takoj obrnila na Narociavto.si. Z veseljem jih priporočam vsakomur, ki kupuje novo vozilo.

  Petra T. iz Ljubljane
  Petra T. iz Ljubljane Volkswagen Passat
 • "Celoten postopek nakupa vozila je bil zelo enostaven, hiter in neboleč. Temu se reče celostna storitev. Priporočam!"

  Jaka B. iz Ljubljane
  Jaka B. iz Ljubljane Škoda Octavia
 • "Pri nakupu avta preko narociavto.si, so me prepričale tri stvari: odličen in zanesljiv kolektiv, ki je ustregel vsem mojim željam in muham; pefrektna dokumentacija avta, iz katere so bile razvidne vse podorbnosti o stanju avta ter občutno večja izbira in mnogo boljša cena, kot v Sloveniji."

  Katja S. iz Logatca
  Katja S. iz Logatca Peugeot 308
 • "Pri nakupu mi je bilo najboljše, da so bile informacije transparentne in vedno hitro na voljo ko sem jih potreboval. Prav tako dodatne storitve: čisčenje vozila in nadomestno vozilo."

  Klemen T. iz Ljubljane
  Klemen T. iz Ljubljane Volkswagen Touran
Email
Tweet
Share
Share