Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Najbolj odkrita vprašanja in odgovori o naročilu avta iz tujine

Kako je s plačilom avtomobila?

Avto plačate po potrditvi izbranega vata za nakup iz tujine. Plačate lahko polog ali v celoti. O tem se dogovorimo v postopku potrditve. To je po naši preverbi in zbranih vseh informacijah o avtomobilu, ki jih rabite za varen nakup avta.

Moram avto plačati naenkrat, ali lahko na obroke?

Avto lahko plačate naenkrat, lahko na obroke, preko leasinga ali kredita, katerega vam uredimo mi. Imamo pogodbo z več bankami oz. leasing hišami, tako da poskrbimo za najboljšo ponudbo za vas!

Moram sam poskrbeti za plačilo davkov in urejanje homologacije?

Ne, za vas to poskrbimo mi. Vaša naloga je samo potrditi avto, ki vam je všeč, nato prevzamemo mi.

Ali si lahko sam poiščem avto v tujini?

V kolikor ste sami našli avto v tujini, ki vam je všeč, vam ga lahko preverimo, pomagamo kupiti in pripeljati v Slovenijo

Kaj vse moram še plačati naknadno, na napisano ceno?

Napisana cena bo vedno cena do registracije v Sloveniji. Cena bo vsebovala prevoz, plačilo davka na motorna vozila, urejanje homologacije, našo provizijo ter davek na dodano vrednost. Po tem za vas ni več nobenega stroška, razen dodatne storitve (poliranje, globinsko čiščenje, nakup pnevmatik, podaljšanje garancije, temnenje stekel itd.)

Tweet
Share
Share