Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Najbolj odkrita vprašanja in odgovori o naročilu avta iz tujine

Je možno kupiti tudi nov avto?

Da, pri nas lahko naročite nov avto katerekoli znamke, iz Slovenije ali tujine. Morda za vas pride prav tudi nakup rabljenega vozila, ki je zelo blizu novemu. Pomembno je kako ohranjeno je vozilo. Zakaj bi kupovali nov avto iz tujine? Ste že slišali za govorice, da so izdelki za naš trg drugačni, kot npr. za Nemški?

Kako je s plačilom avtomobila?

Avto plačate po potrditvi izbranega vata za nakup iz tujine. Plačate lahko polog ali v celoti. O tem se dogovorimo v postopku potrditve. To je po naši preverbi in zbranih vseh informacijah o avtomobilu, ki jih rabite za varen nakup avta.

Kako je z garancijo avtomobila ?

Vsi avti na zalogi imajo vključeno 12 mesečno jamstvo, pri avtih po naročilu pa ponujamo ugodna doplačila za 12 in 24 mesečna jamstva avtomobilov – jamstva, ki niso vezana na servisiranje na pooblaščenih servisih, hkrati pa ponujajo veliko kritja.

Moram avto plačati naenkrat, ali lahko na obroke ?

Avto lahko plačate naenkrat, lahko na obroke, preko leasinga ali kredita, katerega vam uredimo mi. Imamo pogodbo z več bankami oz. leasing hišami, tako da poskrbimo za najboljšo ponudbo za vas!

Je zavarovanje možno vzeti na obroke?

Seveda, od 1-12 obrokov, položnice ali trajnik.

Uredite tudi zavarovanje?

Tako je, v ekipi narociavto.si imamo sodelavce, ki delujejo na trgu zavarovanj že več kot 15 let, sodelujemo pa tudi z vsemi slovenskimi zavarovalnicami, tako da zagotavljamo, da vam bomo denar privarčevali tudi tu! In poskrbeli, da bo vaš novi avto zavarovan tako kot treba!

Kaj, če avto ne ustreza cenilnemu zapisniku ?

Če bi se to slučajno zgodilo, skupaj z vami uveljavljamo reklamacijo pri avtohiši, kjer je bil avto kupljen. Naredili bomo vse, da bi uveljavili vaš zahtevek ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za nastalo situacijo. Če pa je odstopanje rezultat poškodbe med transportom, uveljavljamo zahtevek pri zavarovalnici.

Kako veste, da avti nimajo prevrtenih kilometrov ?

To je dobro vprašanje. Naredimo vse, da do tega ne bi prišlo. Zahtevamo izpiske servisnih zgodovin, vpise v servisnih knjižicah, kjer je le mogoče podatke preverimo tudi sami, navsezadnje pa kupujemo od preverjenih, večjih avtohiš v Evropi, ki si ne morejo privoščiti, da bi prodajalo avtomobile s prevaro. Kupuje se tudi iz držav, kjer je zakonodaja za manipuliranje s kilometrino avtomobila dosti strožja, kot pri nas (dosti večje finančne + zaporne kazni za kršitelje). Tako da naredimo največ, kar je mogoče, da se kupi avtomobil, ki je preverjen in kateremu lahko zaupate.

Moram sam poskrbeti za plačilo davkov in urejanje homologacije?

Ne, za vas to poskrbimo mi. Vaša naloga je samo potrditi avto, ki vam je všeč, nato prevzamemo mi.

Kaj vse moram še plačati naknadno, na napisano ceno?

Napisana cena bo vedno cena do registracije v Sloveniji. Cena bo vsebovala prevoz, plačilo davka na motorna vozila, urejanje homologacije, našo provizijo ter davek na dodano vrednost. Po tem za vas ni več nobenega stroška, razen dodatne storitve (poliranje, globinsko čiščenje, nakup pnevmatik, podaljšanje garancije, temnenje stekel itd.)

V katerih državah mi boste iskali avto, ki ga želim?

Največ avtov za naše kupce trenutno najdemo v Nemčiji. Nemci so namreč znani po tem, da dobro skrbijo za vate. Njihovi avti imajo običajno več opreme in njihova zgodovina je jasna. Veliko naročamo avte tudi iz Belgije in Francije, seveda odvisno od modela, ki ga iščemo. Pri iskanju avta nimamo ovir, zato vam ga lahko najdemo tudi v drugih državah. Avte kupujemo le od preverjenih avtomobilskih hiš in s pomočjo strokovnjakov.

Kje si lahko ogledam avtomobile, ki so na voljo za naročilo?

Lahko si jih ogledate sami na tujih spletnih oglasnikih, kot je mobile.de in nam pošljete primer – če je od preverjene avto hiše, lahko naročite tega. Vam se tako ni potrebno ukvarjat z iskanjem avtomobila. Izvajamo tudi nakup preko avkcije oz. licitacije.

Email
Tweet
Share
Share