Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

BMW 320d limuzina Sport Line 2019

Tokrat je z nami črn BMW 320d Sport Line. Limuzinska izvedba se lahko pohvali z odlično ergonomijo in dobrimi voznimi lastnosti. Tokrat z ročnim menjalnikom, za ljubitelje ročnega prestavljanja. Bavarska trojka je avtomobil, ki omogoča gladko in udobno vožnjo. Prednost tega rabljenega vozila je tudi izjemno malo prevoženih kilometrov. Bravo za dober izbor!

Stranka je želela 🤔:
 • točno tak avto ✔
Stranka je dobila 😁:
 • BMW 320d Limusine Sport Line
 • Diesel 1.9, 190 KM
 • Ročni menjalnik
 • 2019 letnik
 • Samo 35.351 km
 • Črna barva
 • Cena:

Oprema: Sport Line paket, LED žarometi, avtomatska klima, tempomat, večfunkcijski usnjen volan z oznako M, športni sedeži, električna nastavitev zadnjega sedeža, Start-stop sistem, High Beam sistem, sistem za zaznavanje utrujenosti voznika, samodejni sistem parkiranja, sistem omejitve hitrosti, prostoročno telefoniranje, potovalni računalnik, Voice control, HiFi zvočni sistem, USB, DAB, radio, Bluetooth povezljivost + mnogo ostalega

Slike pred odhodom v Slovenijo:

Ob predaji v Sloveniji:

Dobra ponudba, zato želim, da mi pomagate poiskati podoben avto.

  OK, gremo po vrsti. Kateri avto iščete?

  Vpišite svoje podatke, če želite, da vam pomagamo najti avto, ki si ga želite. Hitro vam bomo odgovorili in začeli iskati avto za vas.

  Povezava do strani o varovanju podatkov
  Brez tveganja

  Vse je OK, tudi še niste prepričani kateri avto je za vas. Poslušali bomo vaše želje in poiskali pravega za vas. Naprej vam damo vse informacije o avtu. Nič ne skrivamo.

  Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si


   Prosim, povejte mi malo več o avtu, ki si ga želite najti in kupiti.
   Brez tveganja

   Ne bomo vam zaračunali nič za odkrit pogovor o naročilu avta iz tujine. Sem Marko Ferlin in s svojo ekipo vam bom pomagal narediti prve korake pri naročilu avta, ki si ga najbolj želite.

   Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si

   Related Projects
   Porsche Cayenne SUV 2015
   Tweet
   Share
   Share