Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Pomagamo vam najti avto.

Katere skrbi vam povzroča nakup vozila? Lahko vam pomagamo najti in kupiti pravi avto zato, ker so avtomobili naša strast. Kupce avtomobilov učimo, kako brez stresa najti, izbrati in kupiti rabljen ali nov avto, ki si ga želijo. Če ne vedo, katerega si želijo, jim pomagamo najti takšnega, ki je zanje najbolj primeren.

Strokovnjaki za najbolj odkrit nakup avtomobila iz tujine doslej.

Drži se nas sloves, da znamo avto kupiti od preverjenih prodajalcev in že po slikah, zgodovini ter skrbnem pregledu najti avto, ki ga iščemo. Popolnoma odkrito. Točno takega, ki si ga želite.

Naše podjetje:

Odkrit nakup d.o.o.
P.E.: Dolenjska cesta 242B, 1000 Ljubljana
DŠ: SI28411633

 • Petra Živković
  Petra Živković

  Petra je hitra, učinkovita in se ne ustraši izziva. To pomeni, da bo hitro v akciji za uvoz vašega avta, od iskanja, preverbe in uvoza v Slovenijo. Enaka načela veljajo tudi za njene avtomobile. V svojem voznem parku je imela že Hondo Integro, oldtimer BMW-ja in marsikaj drugega. Veliko časa preživi na ali ob dirkališčih. Trenutno vozi BMW serije 3 Limuzina in tudi ona že več kot 10 let dela z avtomobili.
  Petra bo poskrbela, da bo nakup vašega avta hiter in brez zapletov. 

   

 • Anže Pogačar
  Anže Pogačar

  Anže je vodja poprodajnega procesa. Poskrbel bo, da avto, ki ga uvozimo pride najhitreje do vas. Skrbi za celoten proces urejanja davkov in homologacije brez zapletov. Poskrbel bo tudi, da bo strankam najbolj lagodno ob prevzemu, jih vodil čez proces registracije in poskrbel za vse papirje, da bo proces registracije enostaven in brez stresa. Vozi Mercedes-Benz C limuzina in Forda Focusa RS (športni avto) in že več kot 10 let dela z avtomobili.
  Anže bo ves čas z vami od uvoza do prevzema avta. 

   

 • Denis Dražumerič
  Denis Dražumerič

  Denis rad uživa v vožnji. Avto mora služiti njemu in ne on avtu. Mahnjen je na dodatno opremo avtomobila, avto brez nje se mu zdi dolgočasen. Je velik navdušenec nad nemškimi vozili. Zelo ga zanima predvsem notranje oblikovanje avtomobilov. V prostem času je neustrašni igralec badmintona. V kuhinji rad raziskuje nove okuse, tako pri kuhi kot peki. Tako kot rad “začini” avto, rad to stori tudi v kuhinji. Je hiter, komunikativen in ne dolgovezi. Vozi VW Golf Alltrack.

  Denis bo poskrbel za “piko na i” vašega avtomobila.

 • Marko Ferlin
  Marko Ferlin

  Verjame, da lahko vsak najde avto zase in v njem uživa. Avti so njegova strast, zato je že celo življenje povezan z njimi. Skrbijo ga podrobnosti pri avtih. Je testni voznik in urednik rubrike o avtomobilizmu na portalu TrendSet, strokovnjak za avtomobilska zavarovanja in financiranje vozil. Raziskuje vse kar je povezano z avti. Zelo natančen, vztrajen in dosleden. V garaži ima več športnih avtov, med njimi tudi oldtimerja BMW 325i, letnik 1987. Rad sestavlja puzzle.

  Marko bo poskrbel, da vam najde avto v stanju, kot bi si ga želeli tudi sami.

Pomagamo vam najti avto. Točno takšen avto, kot si ga želite,

Strokovnjaki za najbolj odkrit nakup avta iz tujine doslej.

Odkritost

Naš namen je, da nam zaupa cela vaša družina.

Kakovost

Zelo smo previdni in zahtevni pri izbiri avta za vas.

Dostopnost

Verjamemo, da si vsak zasluži dober avto za primerno ceno.

Strast

Enostavno imamo radi avte.

  OK, gremo po vrsti. Kateri avto iščete?

  Vpišite svoje podatke, če želite, da vam pomagamo najti avto, ki si ga želite. Hitro vam bomo odgovorili in začeli iskati avto za vas.

  Povezava do strani o varovanju podatkov
  Brez tveganja

  Vse je OK, tudi še niste prepričani kateri avto je za vas. Poslušali bomo vaše želje in poiskali pravega za vas. Naprej vam damo vse informacije o avtu. Nič ne skrivamo.

  Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si


   Prosim, povejte mi malo več o avtu, ki si ga želite najti in kupiti.
   Brez tveganja

   Ne bomo vam zaračunali nič za odkrit pogovor o naročilu avta iz tujine. Sem Marko Ferlin in s svojo ekipo vam bom pomagal narediti prve korake pri naročilu avta, ki si ga najbolj želite.

   Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si

   Zadovoljne stranke

   Na podlagi 193 ocen.
   Darko
   Darko
   2022-01-06
   V mojem primeru je prišlo s strani prodajalca v Nemčiji do resnega zapleta pri nakupu vozila. Zadeva je bila po uspešnem posredovanju ekipe Narociavto.si rešena in izpeljana v mojo korist. Zaupanja vreden posrednik za nakup avtomobila.
   Lina Ademovič
   Lina Ademovič
   2022-01-05
   Lani kupila avto pri njih. V zelo kratkem času smo realizirali zadevo. Vse je bilo tako kot smo se dogovorili. Toplo priporočam nakup avtomobila preko njih, saj so izjemno prijazni, hitri in zanesljivi.
   Maruša Lekše
   Maruša Lekše
   2022-01-05
   Res zadovoljna! Ažurni, ekipa res vse uredi, se potrudi ... TOP!
   Barbara Dular
   Barbara Dular
   2022-01-04
   We are proud to work with such a great team. I can say that they are trustworthy professionals. Customer can appreciate their attitude and high level service.
   Nejc Grozde
   Nejc Grozde
   2022-01-02
   Ažurni in zanesljivi. Od ogleda vozila na spletu v tujini in "ideji" o nakupu vozila do same dostave na željen naslov v Sloveniji, so opravili hitro in profesionalno. Za vso nezaželjeno birokracijo za končnega kupca pa poskrbijo sami.
   Maja Vozelj
   Maja Vozelj
   2021-12-31
   Prijazni, odzivni, strokovni, vejo kaj delajo:-) res enostaven in zanesljiv nakup avta, tudi že več mojih kolegov je pri vas naročilo avto in vsi smo 100% zadovoljni, ko bo čas za nov avto ni dileme na koga se obrnemo. bravo ekipa naroči avto, res vse pohvale !!!
   peter tajnik
   peter tajnik
   2021-12-30
   KOREKTNO,POŠTENO,ZANESLJIVO...ZELO PRIJAZNO OSEBJE
   sergej muhic
   sergej muhic
   2021-12-28
   V letu 2021 vzel pri njih dva avta, enega zase LAND ROVER DISCOVERY SPORT ter enega za ženo SUBARU LEVORG....... avta sta TOP, vse potekalo kot smo se dogovorili, upoštevali vse moje želje, pa se zavedam, da sem " sitna", "vzvišena" stranka......... Le tako naprej, svaka vam čast. Veliko poslovnih uspehov v letu 2022
   Petra Strle
   Petra Strle
   2021-12-28
   Podjetje vsekakor priporočam, saj so zares vredni zaupanja. S svojim prijaznim in odzivnim odnosom so me prepričali zakaj izbrati ravno njih. Pohvale celotni ekipi in le tako naprej!
   Tweet
   Share
   Share