Pokličite 031 209 143
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Pomagamo vam najti avto.

Katere skrbi vam povzroča nakup vozila? Lahko vam pomagamo najti in kupiti pravi avto zato, ker so avtomobili naša strast. Kupce avtomobilov učimo, kako brez stresa najti, izbrati in kupiti rabljen ali nov avto, ki si ga želijo. Če ne vedo, katerega si želijo, jim pomagamo najti takšnega, ki je zanje najbolj primeren.

Strokovnjaki za najbolj odkrit nakup avtomobila iz tujine doslej.

Drži se nas sloves, da znamo avto kupiti od preverjenih prodajalcev in že po slikah, zgodovini ter skrbnem pregledu najti avto, ki ga iščemo. Popolnoma odkrito. Točno takega, ki si ga želite.

Naše podjetje:

Odkrit nakup d.o.o.
P.E.: Dolenjska cesta 242B, 1000 Ljubljana
DŠ: SI28411633

 • Jan Odkrit
  Jan Odkrit

  Jan Odkrit je risani junak našega podjetja. Pooseblja glavno vrednoto podjetja: ODKRITOST. Je strastni ljubitelj avtov. Vedno je na voljo, da odgovori stranki in ji pomaga pri odločitvah glede nakupa rabljenega avtomobila. Vedno, ko pomislimo na Jana, se spomnimo na to, da smo dolžni za nakup avtomobila skrbeti tako, kot bi šlo za naš lasten nakup.

  Jan bo vedno vaš “tihi” podpornik in zaščitnik pri nakupu avtomobila. 

   

 • Denis Dražumerič
  Denis Dražumerič

  Denis rad uživa v vožnji. Avto mora služiti njemu in ne on avtu. Mahnjen je na dodatno opremo avtomobila, avto brez nje se mu zdi dolgočasen. Je velik navdušenec nad nemškimi vozili. Zelo ga zanima predvsem notranje oblikovanje avtomobilov. V prostem času je neustrašni igralec badmintona. V kuhinji rad raziskuje nove okuse, tako pri kuhi kot peki. Tako kot rad “začini” avto, rad to stori tudi v kuhinji, zato pripravlja svojo različico pekoče čili omake. Je hiter, komunikativen in ne dolgovezi.

  Denis bo poskrbel za “piko na i” vašega avtomobila.

 • Tina Ipavec
  Tina Ipavec

  Tina pomaga kupovati avte zato, ker bi rada pokazala ženskam, da lahko kupijo dober avto. Brez tehničnega znanja in brez stresa. Vozi umirjen avto. Je strokovnjakinja za avtomobilska zavarovanja in leasinge. Njena posebnost je, da poskrbi, da stranka plača najmanj za želena kritja. Zelo natančna in dosledna. Rada potuje.

  Tina vam bo omogočila, da boste imeli vse urejeno pri nakupu avta.

 • Marko Ferlin
  Marko Ferlin

  Verjame, da lahko vsak najde avto zase in v njem uživa. Avti so njegova strast, zato je že celo življenje povezan z njimi. Skrbijo ga podrobnosti pri avtih. Je testni voznik in urednik rubrike o avtomobilizmu na portalu TrendSet, strokovnjak za avtomobilska zavarovanja in financiranje vozil. Raziskuje vse kar je povezano z avti. Zelo natančen, vztrajen in dosleden. V garaži ima oldtimerja BMW 325i, letnik 1987. Rad sestavlja puzzle.

  Marko bo poskrbel, da vam najde avto v stanju, kot bi si ga želeli tudi sami.

Pomagamo vam najti avto. Točno takšen avto, kot si ga želite,

Strokovnjaki za najbolj odkrit nakup avta iz tujine doslej.

Odkritost

Naš namen je, da nam zaupa cela vaša družina.

Kakovost

Zelo smo previdni in zahtevni pri izbiri avta za vas.

Dostopnost

Verjamemo, da si vsak zasluži dober avto za primerno ceno.

Strast

Enostavno imamo radi avte.

OK, gremo po vrsti. Kateri avto iščete?

Vpišite svoje podatke, če želite, da vam pomagamo najti avto, ki si ga želite. Hitro vam bomo odgovorili in začeli iskati avto za vas.

Brez tveganja

Vse je OK, tudi še niste prepričani kateri avto je za vas. Poslušali bomo vaše želje in poiskali pravega za vas. Naprej vam damo vse informacije o avtu. Nič ne skrivamo.

Za vprašanja pokličite na 031 209 143 ali pošljite e-mail na marko@narociavto.si


Prosim, povejte mi malo več o avtu, ki si ga želite najti in kupiti.

Brez tveganja

Ne bomo vam zaračunali nič za odkrit pogovor o naročilu avta iz tujine. Sem Marko Ferlin in s svojo ekipo vam bom pomagal narediti prve korake pri naročilu avta, ki si ga najbolj želite.

Za vprašanja pokličite na 031 209 143 ali pošljite e-mail na marko@narociavto.si

Zadovoljne stranke

 • Matej P. iz Portoroža

  "Nerad hvalim, vendar Markota moram. Fant na mestu, avtomobilski navdušenec pri katerem dobiš takoj občutek zaupanja! Od začetka je vse jasno brez prekrivanj. Ker se mi je mudilo in zaradi malo specifičnih želj sem izbral avto na mobile.de in prepustil vse njemu. Naredi vse od pogajanja, preverjana, slike... Za vse, ki nimajo časa, volje in znanja je to odlična storitev."

  Matej P. iz Portoroža
  BMW 325d M-Sport
 • Uroš J. iz Ljubljane

  "Z menjavo starega golfa sem zaradi negotovosti odlašal že dolgo. Če bi vedel, da je nakup rabljenega avta iz tujine lahko tako preprost in brezskrben, bi se zanj odločil že davno."

  Uroš J. iz Ljubljane
  Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG
 • Andraž R. iz Ljubljane

  "Pri nakupu avta s pomočjo narociavto.si je šlo vse kot po maslu. Od skrbnega preverjanja večih avtov, organizacije prevoza, papirologije, organizacije odprave manjših poškodb v času čakanja na odmero DMV, ureditve ugodnega zavarovanja do končnega prevzema. Priporočam!"

  Andraž R. iz Ljubljane
  Volkswagen Sharan 2.0 TDI Highline DSG
 • Donovan S. iz Ljubljane

  "Od prvega kontakta dalje sem imel vtis kot, da sem edina stranka in da sta ves čas in pozornost namenjena samo iskanju mojega vozila. Med iskanjem vozila ste podajali konkretne informacije o »izbranih kandidatih« v smislu, prodajalec je OK/ni OK, niso bili narejeni vsi servisi itd. Vsa čast, da imate takšen nivo storitev med poplavo razno raznih šušmarjev in garažnih preprodajalcev."

  Donovan S. iz Ljubljane
  BMW 320d GT Modern Line
 • Jaka B. iz Ljubljane

  "Celoten postopek nakupa vozila je bil zelo enostaven, hiter in neboleč. Temu se reče celostna storitev. Priporočam!"

  Jaka B. iz Ljubljane
  Škoda Octavia
 • Nina in Ram iz Ljubljane

  "Najbolj mi je bila všeč odzivnost in preprostost postopka. Bila sva deležna odlične podpore od začetka do konca, od same izbire avta pa do registracije. Za vso potrebno papirologijo je bilo poskrbljeno, kar bi sicer bil mučen del postopka. Poslovanje je bilo popolnoma transparentno in prijetno in kar je na koncu najbolj važno, v kratkem času se je avto brez napak znašel na najinem dvorišču.Hvala Marko"

  Nina in Ram iz Ljubljane
  Ford Kuga 2.0 TDCi
 • Domen R. iz Kranja

  "Vesel sem, da je avto takšen, kakršnega sem pričakoval in da ni bilo zapletov."

  Domen R. iz Kranja
  Mercedes-Benz C-Coupe 200 AMG Line
 • Gregor L. iz Vojnika

  "Pri nakupu pa mi je bilo najbolj všeč, da ste podali vse podatke katere sem potreboval. Resnost ter zanesljivost pri celotnem nakupu. Še enkrat bi se vam rad zahvalil za vse. In upam, da še kdaj sodelujemo."

  Gregor L. iz Vojnika
  Skoda Octavia 2.0 TDI RS
 • Primož K. iz Ljubljane

  "Nakup avtomobila je stresno početje in dejanje, na katerega se je potrebno dobro pripraviti. Sam sem imel redko srečo: pri narociavto.si so mi avto našli, šli z menoj na poskusno vožnjo, svetovali pri najemu kredita  in bili poleg, ko je avto menjal lastništvo. Tisto,  kar se je pred nakupom kazalo kot travma, se je končalo z zadovoljnimi stiski rok."

  Mercedes-Benz ML
 • Domen Z. iz Radovljice

  "Pohvale za profesionalnost, najbolj se mi je pa dopadla enostavnost pri nakupu avtomobila."

  Domen Z. iz Radovljice
  Volkswagen Golf Variant
Email
Tweet
Share
Share