Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Razumemo, zakaj avto
človeku prinese veselje.

Avtomobili so naša strast. Poznamo, katere skrbi povzroča nakup vozila. Pomagamo ti najti in kupiti takšen rabljen ali nov avto, ki ti prinese veselje vsakič, ko se usedeš vanj.

Strokovnjaki za najbolj odkrit in skrben nakup avtomobila iz tujine doslej.

Drži se nas sloves, da znamo najti avto pri preverjenih prodajalcih v tujini in že po slikah, zgodovini ter skrbnem pregledu, kupiti avto, ki ga iščemo. Popolnoma odkrito. Tako skrbno, kot bi ga kupovali sebi. Točno takšnega, ki si ga želiš.

Naše podjetje:

Odkrit nakup d.o.o. (narociavto.si)
Dolenjska cesta 242B, 1000 Ljubljana
DŠ: SI28411633

 • Petra Živković
  Petra Živković

  Petra je hitra, učinkovita in se ne ustraši izziva. Bo hitro v akciji za uvoz tvojega avta, od iskanja, preverbe in uvoza v Slovenijo. Enaka načela veljajo tudi za njene avtomobile. V svojem voznem parku je imela že Hondo Integro, oldtimer BMW-ja in marsikaj drugega. Veliko časa preživi na ali ob dirkališčih. Trenutno vozi BMW serije 3 Limuzina in že več kot 10 let dela z avtomobili.
  Petra bo poskrbela, da bo nakup tvojega avta hiter in brez zapletov.

   

 • Anže Pogačar
  Anže Pogačar

  Anže je vodja po-prodajnega procesa. Uredi, da avto, ki ga uvozimo, pride najhitreje do tebe. Skrbi, da celoten proces urejanja davkov in homologacije poteka brez zapletov. Poskrbel bo tudi, da bo kupcem avtov prijetno ob prevzemu avta in jih vodil čez proces registracije. Vozi Mercedes-Benz C Coupe in Forda Focusa RS (športni avto) in že več kot 10 let dela z avtomobili.
  Anže bo ves čas s tabo, od uvoza do prevzema avta.

   

 • Denis Dražumerič
  Denis Dražumerič

  Denis rad uživa v vožnji in udobju avtomobila. Avto mora služiti njemu in ne on avtu. Najbolj se navdušuje nad dodatno opremo nemških avtomobilov. Zelo ga zanima notranje oblikovanje avtomobilov. V kuhinji rad raziskuje nove okuse, tako pri kuhi kot peki. Tako, kot rad “začini” avto, rad to stori tudi v kuhinji. Je hiter, komunikativen in jedrnat. Vozi Mini Countrymana.
  Denis bo poskrbel za “piko na i” vašega avtomobila.

 • Marko Ferlin
  Marko Ferlin

  Verjame, da lahko vsak najde avto zase in v njem uživa. Z avti je povezan strastno že celo življenje. Skrbijo ga podrobnosti pri avtih. Je testni voznik in vodja skupnosti avto navdušencev narociavto.si, strokovnjak za uvoz in ljubitelj avtomobilov. Raziskuje vse kar je povezano z avti. Zelo natančen in dosleden. V garaži ima več športnih avtov, med njimi tudi oldtimerja BMW 325i, letnik 1987.
  Marko bo poskrbel, da ti najde avto v stanju, kot bi ga kupoval sebi.

Pomagamo ti najti avto. Točno takšen avto, kot si ga želiš,

Avto navdušenci in strokovnjaki za najbolj odkrit in skrben nakup avta iz tujine doslej.

Odkritost

Naš namen je, da postaneš del naše avtomobilske skupnosti.

Skrbna kakovost

Zelo smo previdni in zahtevni pri izbiri avta zate.

Dostopno veselje

Verjamemo, da si vsak zasluži dober avto za primerno ceno.

Strastna strokovnost

Enostavno imamo radi avte, v službi in tudi doma.

  OK, gremo po vrsti. Kateri avto iščete?

  Vpišite svoje podatke, če želite, da vam pomagamo najti avto, ki si ga želite. Hitro vam bomo odgovorili in začeli iskati avto za vas.

  Povezava do strani o varovanju podatkov
  Brez tveganja

  Vse je OK, tudi še niste prepričani kateri avto je za vas. Poslušali bomo vaše želje in poiskali pravega za vas. Naprej vam damo vse informacije o avtu. Nič ne skrivamo.

  Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si


   Prosim, povejte mi malo več o avtu, ki si ga želite najti in kupiti.
   Brez tveganja

   Ne bomo vam zaračunali nič za odkrit pogovor o naročilu avta iz tujine. Sem Marko Ferlin in s svojo ekipo vam bom pomagal narediti prve korake pri naročilu avta, ki si ga najbolj želite.

   Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si

   Veseli kupci naših narociavto.si avtomobilov

   Odlično
   Na podlagi 193 ocen
   Darko
   Darko
   2022-01-06
   V mojem primeru je prišlo s strani prodajalca v Nemčiji do resnega zapleta pri nakupu vozila. Zadeva je bila po uspešnem posredovanju ekipe Narociavto.si rešena in izpeljana v mojo korist. Zaupanja vreden posrednik za nakup avtomobila.
   Lina Ademovič
   Lina Ademovič
   2022-01-05
   Lani kupila avto pri njih. V zelo kratkem času smo realizirali zadevo. Vse je bilo tako kot smo se dogovorili. Toplo priporočam nakup avtomobila preko njih, saj so izjemno prijazni, hitri in zanesljivi.
   Maruša Lekše
   Maruša Lekše
   2022-01-05
   Res zadovoljna! Ažurni, ekipa res vse uredi, se potrudi ... TOP!
   Barbara Dular
   Barbara Dular
   2022-01-04
   We are proud to work with such a great team. I can say that they are trustworthy professionals. Customer can appreciate their attitude and high level service.
   Nejc Grozde
   Nejc Grozde
   2022-01-02
   Ažurni in zanesljivi. Od ogleda vozila na spletu v tujini in "ideji" o nakupu vozila do same dostave na željen naslov v Sloveniji, so opravili hitro in profesionalno. Za vso nezaželjeno birokracijo za končnega kupca pa poskrbijo sami.
   Maja Vozelj
   Maja Vozelj
   2021-12-31
   Prijazni, odzivni, strokovni, vejo kaj delajo:-) res enostaven in zanesljiv nakup avta, tudi že več mojih kolegov je pri vas naročilo avto in vsi smo 100% zadovoljni, ko bo čas za nov avto ni dileme na koga se obrnemo. bravo ekipa naroči avto, res vse pohvale !!!
   peter tajnik
   peter tajnik
   2021-12-30
   KOREKTNO,POŠTENO,ZANESLJIVO...ZELO PRIJAZNO OSEBJE
   sergej muhic
   sergej muhic
   2021-12-28
   V letu 2021 vzel pri njih dva avta, enega zase LAND ROVER DISCOVERY SPORT ter enega za ženo SUBARU LEVORG....... avta sta TOP, vse potekalo kot smo se dogovorili, upoštevali vse moje želje, pa se zavedam, da sem " sitna", "vzvišena" stranka......... Le tako naprej, svaka vam čast. Veliko poslovnih uspehov v letu 2022
   Petra Strle
   Petra Strle
   2021-12-28
   Podjetje vsekakor priporočam, saj so zares vredni zaupanja. S svojim prijaznim in odzivnim odnosom so me prepričali zakaj izbrati ravno njih. Pohvale celotni ekipi in le tako naprej!
   Tweet
   Share
   Share