Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Pomagamo vam najti avto.

Katere skrbi vam povzroča nakup vozila? Lahko vam pomagamo najti in kupiti pravi avto zato, ker so avtomobili naša strast. Kupce avtomobilov učimo, kako brez stresa najti, izbrati in kupiti rabljen ali nov avto, ki si ga želijo. Če ne vedo, katerega si želijo, jim pomagamo najti takšnega, ki je zanje najbolj primeren.

Strokovnjaki za najbolj odkrit nakup avtomobila iz tujine doslej.

Drži se nas sloves, da znamo avto kupiti od preverjenih prodajalcev in že po slikah, zgodovini ter skrbnem pregledu najti avto, ki ga iščemo. Popolnoma odkrito. Točno takega, ki si ga želite.

Naše podjetje:

Odkrit nakup d.o.o.
P.E.: Dolenjska cesta 242B, 1000 Ljubljana
DŠ: SI28411633

 • Žiga Šalej
  Žiga Šalej

  Žiga je vesten in skrben človek, ki bo poskrbel, da bo vaša nova jeklena pridobitev čim bolje zavarovana. Najboljšo ponudbo za vas bo iskal na več zavarovalnicah in si priboril najboljšo ponudbo za vas. Poskrbel bo, da bodo tudi vaša zavarovanja sklenjena po načelu odkritega nakupa. Je družinski človek, veliko mu pomeni šport in disciplina. Za svoj avto si je izbral tradicionalno zanesljivost – vozi Kio Ceed.
  Žiga bo poskrbel, da bo zavarovanje vašega vozila jasno, celovito in ugodno.

   

 • Petra Živković
  Petra Živković

  Petra je hitra, učinkovita in se ne ustraši izziva. To pomeni, da bo hitro v akciji za uvoz vašega avta, od iskanja, preverbe in uvoza v Slovenijo. Enaka načela veljajo tudi za njene avtomobile. V svojem voznem parku je imela že Hondo Integro, oldtimer BMW-ja in marsikaj drugega. Veliko časa preživi na ali ob dirkališčih. Trenutno vozi BMW serije 3 Limuzina in tudi ona že več kot 10 let dela z avtomobili.
  Petra bo poskrbela, da bo nakup vašega avta hiter in brez zapletov. 

   

 • Anže Pogačar
  Anže Pogačar

  Anže je vodja poprodajnega procesa. Poskrbel bo, da avto, ki ga uvozimo pride najhitreje do vas. Skrbi za celoten proces urejanja davkov in homologacije brez zapletov. Poskrbel bo tudi, da bo strankam najbolj lagodno ob prevzemu, jih vodil čez proces registracije in poskrbel za vse papirje, da bo proces registracije enostaven in brez stresa. Vozi Mercedes-Benz C limuzina in Forda Focusa RS (športni avto) in že več kot 10 let dela z avtomobili.
  Anže bo ves čas z vami od uvoza do prevzema avta. 

   

 • Denis Dražumerič
  Denis Dražumerič

  Denis rad uživa v vožnji. Avto mora služiti njemu in ne on avtu. Mahnjen je na dodatno opremo avtomobila, avto brez nje se mu zdi dolgočasen. Je velik navdušenec nad nemškimi vozili. Zelo ga zanima predvsem notranje oblikovanje avtomobilov. V prostem času je neustrašni igralec badmintona. V kuhinji rad raziskuje nove okuse, tako pri kuhi kot peki. Tako kot rad “začini” avto, rad to stori tudi v kuhinji. Je hiter, komunikativen in ne dolgovezi. Vozi VW Golf Alltrack.

  Denis bo poskrbel za “piko na i” vašega avtomobila.

 • Marko Ferlin
  Marko Ferlin

  Verjame, da lahko vsak najde avto zase in v njem uživa. Avti so njegova strast, zato je že celo življenje povezan z njimi. Skrbijo ga podrobnosti pri avtih. Je testni voznik in urednik rubrike o avtomobilizmu na portalu TrendSet, strokovnjak za avtomobilska zavarovanja in financiranje vozil. Raziskuje vse kar je povezano z avti. Zelo natančen, vztrajen in dosleden. V garaži ima več športnih avtov, med njimi tudi oldtimerja BMW 325i, letnik 1987. Rad sestavlja puzzle.

  Marko bo poskrbel, da vam najde avto v stanju, kot bi si ga želeli tudi sami.

Pomagamo vam najti avto. Točno takšen avto, kot si ga želite,

Strokovnjaki za najbolj odkrit nakup avta iz tujine doslej.

Odkritost

Naš namen je, da nam zaupa cela vaša družina.

Kakovost

Zelo smo previdni in zahtevni pri izbiri avta za vas.

Dostopnost

Verjamemo, da si vsak zasluži dober avto za primerno ceno.

Strast

Enostavno imamo radi avte.

  OK, gremo po vrsti. Kateri avto iščete?

  Vpišite svoje podatke, če želite, da vam pomagamo najti avto, ki si ga želite. Hitro vam bomo odgovorili in začeli iskati avto za vas.

  Povezava do strani o varovanju podatkov
  Brez tveganja

  Vse je OK, tudi še niste prepričani kateri avto je za vas. Poslušali bomo vaše želje in poiskali pravega za vas. Naprej vam damo vse informacije o avtu. Nič ne skrivamo.

  Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si


   Prosim, povejte mi malo več o avtu, ki si ga želite najti in kupiti.
   Brez tveganja

   Ne bomo vam zaračunali nič za odkrit pogovor o naročilu avta iz tujine. Sem Marko Ferlin in s svojo ekipo vam bom pomagal narediti prve korake pri naročilu avta, ki si ga najbolj želite.

   Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si

   Zadovoljne stranke

   • Luka M. iz Golnika

    "Moje želje so bile mogoče preveč specifične za slovenski trg, zato pa so Marko in ekipa našli idealen avto zame v tujini in uredili vse potrebno. Da o profesionalnosti, odzivnosti in prijaznosti sploh ne govorim, res priporočam!"

    Luka M. iz Golnika
    Audi A4 2.0 TDI S-Line
   • Donovan S. iz Ljubljane

    "Od prvega kontakta dalje sem imel vtis kot, da sem edina stranka in da sta ves čas in pozornost namenjena samo uvozu mojega vozila. Med iskanjem vozila ste podajali konkretne informacije o »izbranih kandidatih« v smislu, prodajalec je OK/ni OK, niso bili narejeni vsi servisi itd. Vsa čast, da imate takšen nivo storitev med poplavo razno raznih šušmarjev in garažnih preprodajalcev."

    Donovan S. iz Ljubljane
    BMW 320d GT Modern Line
   • Nina in Ram iz Ljubljane

    "Najbolj mi je bila všeč odzivnost in preprostost postopka. Bila sva deležna odlične podpore od začetka do konca, od same izbire avta pa do registracije. Za vso potrebno papirologijo je bilo poskrbljeno, kar bi sicer bil mučen del postopka. Poslovanje je bilo popolnoma transparentno in prijetno in kar je na koncu najbolj važno, v kratkem času se je avto brez napak znašel na najinem dvorišču.Hvala Marko"

    Nina in Ram iz Ljubljane
    Ford Kuga 2.0 TDCi
   • Jaka B. iz Ljubljane

    "Celoten postopek nakupa vozila je bil zelo enostaven, hiter in neboleč. Temu se reče celostna storitev. Priporočam!"

    Jaka B. iz Ljubljane
    Škoda Octavia
   • Gregor L. iz Vojnika

    "Pri nakupu pa mi je bilo najbolj všeč, da ste podali vse podatke katere sem potreboval. Resnost ter zanesljivost pri celotnem nakupu. Še enkrat bi se vam rad zahvalil za vse. In upam, da še kdaj sodelujemo."

    Gregor L. iz Vojnika
    Skoda Octavia 2.0 TDI RS
   • Domen Z. iz Radovljice

    "Pohvale za profesionalnost, najbolj se mi je pa dopadla enostavnost pri nakupu avtomobila."

    Domen Z. iz Radovljice
    Volkswagen Golf Variant
   • Tadej P. iz Dobre-polja

    "Nakup je bil zelo enostaven,hiter in kakovosten, kot bi nakupoval preko Amazona:)"

    Tadej P. iz Dobre-polja
    BMW 525d Touring M-Sport
   • Primož K. iz Ljubljane

    "Nakup avtomobila je stresno početje in dejanje, na katerega se je potrebno dobro pripraviti. Sam sem imel redko srečo: pri narociavto.si so mi avto našli, šli z menoj na poskusno vožnjo, svetovali pri najemu kredita  in bili poleg, ko je avto menjal lastništvo. Tisto,  kar se je pred nakupom kazalo kot travma, se je končalo z zadovoljnimi stiski rok."

    Mercedes-Benz ML
   • Bojan S. iz Kranja

    "Od prvega telefonskega kontakta, do posredovanj informacij o vozilih, ki so bila aktualna, dnevno obveščanje o stanju vozil, po izbiri vozila pa izvedba do predaje vozila. Znancem vas brez kakršnihkoli zadržkov lahko samo priporočim. Marko najlepša hvala za vse"

    Bojan S. iz Kranja
    Ford Kuga 2.0 TDCi 4x4 Titanium
   • Aljaž Ž. iz Miklavža pri Ormožu

    "Prijatelj mi je priporočil nakup pri vas pa ni mi žal. V redu odnos, vse ste zrihtali v pravem času, tak da nimam kaj rečti"

    Aljaž Ž. iz Miklavža pri Ormožu
    Audi A5 Coupe 1.8 TFSi
   Tweet
   Share
   Share