Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup in
skrben nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Trije razlogi za uvoz avtodoma iz tujine v maju

 v nasveti

Trije razlogi za uvoz avtodoma iz tujine v maju

Maj je popoln čas za razmislek o novih pustolovščinah. In kaj bi lahko bilo boljšega od nakupa rabljenega avtodoma, ki vam bo omogočil raziskovanje neznanih poti in ustvarjanje nepozabnih spominov?

V tem članku vam bomo razkrili tri glavne razloge, zakaj je maj idealen mesec za nakup rabljenega avtodoma in kako smo za našega zadovoljnega kupca uredili uvoz avtodoma iz tujine.  

Zakaj je maj pravi čas za nakup rabljenega avtodoma?

1. Večja ponudba na trgu: V maju se ponudba rabljenih avtodomov običajno poveča, saj mnogi lastniki želijo prodati svoje vozilo pred začetkom poletne sezone. To vam omogoča širši izbor vozil in večjo možnost najti avtodom, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.
2. Cenejše cene: Zaradi večje konkurence med prodajalci se lahko v maju znajdete v boljšem pogajalskem položaju in morda celo dobite boljšo ceno za svoj novi dom na kolesih. Nič ni lepšega od prihranka denarja pri nakupu sanjskega avtodoma!
3. Priprava pred poletno sezono: Nakup avtodoma v maju vam omogoča dovolj časa, da ga pripravite na poletno sezono. Lahko ga opremite s potrebno dodatno opremo, opravite vzdrževalna dela in ga pripravite na nepozabne počitnice.
Vedeti moramo, da se avtodomi uporabljajo celo leto in da je maj mesec, ko večina planira celo leto pustolovščin z avtodomom.

Zadovoljen kupec avtodoma Dethleffs se maja že vozi na pustolovščine

Mi spodbujamo, da nakup in uvoz avtodoma opravite že prej v letu. Tako se je odločila naša stranka, ki si je že tekom zime zaželela avtodom Dethleffs A6977, ki je izdelan na na osnovi kombija Fiat Ducato. Ta avtodom v dolžino meri dobrih 7 metrov, opremljen pa je z dodatnim gretjem in hlajenjem kabine, izvlečno markizo, garažo za dodatne igračke, kopalnico s tušem in WCjem, kuhinjo s hladilnikom, koritom in štedilnikom, spalnica s posteljami ter še marsičem. Vse kar potrebujete za doooolga potovanja. Stranka je želela točno tak avtodom in smo ji ga poiskali ter uvozili.

Stranka je dobila 👍:
– Dethleffs A6977 ✔
– 2,3 litrski dizelski motor, 131 KM ✔
– ročni menjalnik ✔
– 2018 letnik ✔
– samo 85.200 prevoženih km ✔
– bela barva ✔
– cena: ✔
– oprema: nosilec za kolesa, izvlečna markiza, rezervoar za svežo vodo, rezervoar za odpadno vodo, garaža za kolesa in druge rekvizite, kopalnica s tušem in WCjem, kuhinja s hladilnikom, koritom in štedilnikom, spalnica z zakonsko posteljo, dodatna postelja nad vozno kabino, omare, strešno okno, vzvratna kamera, tempomat, ogrevanje vozila v mirovanju, dvojna klimatska naprava, centralno zaklepanje, navigacija + mnogo ostalega.

Oglej si fotogalerijo:

Dober nakup, mar ne?

Kdaj pa meniš ti, da je najbolj idealen čas za nakup avtodoma?

Če si tudi ti želiš podoben avtodom, ne odlašaj in čimprej naroči svojega na 041 601 555, piši na info@narociavto.si ali izpolni obrazec za povpraševanje.

Marko Ferlin

 

  OK, gremo po vrsti. Kateri avto iščete?

  Vpišite svoje podatke, če želite, da vam pomagamo najti avto, ki si ga želite. Hitro vam bomo odgovorili in začeli iskati avto za vas.

  Povezava do strani o varovanju podatkov

  Brez tveganja

  Vse je OK, tudi še niste prepričani kateri avto je za vas. Poslušali bomo vaše želje in poiskali pravega za vas. Naprej vam damo vse informacije o avtu. Nič ne skrivamo.

  Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si

   Prosim, povejte mi malo več o avtu, ki si ga želite najti in kupiti.

   Brez tveganja

   Ne bomo vam zaračunali nič za odkrit pogovor o naročilu avta iz tujine. Sem Marko Ferlin in s svojo ekipo vam bom pomagal narediti prve korake pri naročilu avta, ki si ga najbolj želite.

   Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si

   Zadnje objave