Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Ste našli vozilo v Nemčiji (na mobile.de, portalu autoscout ali kje drugje) in vas zanima izračun DMV in ostalih stroškov uvoza? Vpišite vse podatke spodaj v DMV kalkulator in pridobite izračun davka na motorna vozila in ostalih stroškov storitve uvoza. Nato nas le še kontaktirajte, vozilo vam preverimo, se spogajamo za ceno ter namesto vas uredimo čisto vse, od začetka, do registracije vozila. Na vas je samo še, da se z nasmeškom odpeljete v sončni zahod.

Novi DMV izračun v 2021

Fizična oseba Pravna oseba
enkratno plačilo / kredit leasing

Pravilno do izračuna stroškov uvoza:

  • Vnesite vse podatke v obrazec
  • Končna cena vključuje DMV, DDV, homologacijo, transport in storitev uvoza po naročilu
  • Izračun najbolje deluje za vozila iz Nemčije
  • Pri izračunu lahko pride do odstopanj, zato za natančen izračun pišite na info@narociavto.si, pokličite na 041/601-555 ali izpolnite obrazec za povpraševanje in vas kontaktiramo mi
  • Izračun da končne stroške do registracije v Sloveniji po trenutni DMV zakonodaji in po novem predlogu zakona DMV z 2.11.2020 (predlog zakona se lahko razlikuje od sprejetega)

Pogosto zastavljena vprašanja

V zgornji obrazec vpišite vse zahtevane podatke, DMV kalkulator pa vam oceni končne stroške do registracije v Sloveniji, izračunane glede na trenutni zakon o DMV in novi predlog zakon z 2.11.2020, ki naj bi stopil v veljavo s 1.1.2021.

Osnova za izračun DMV ne bo več cena oz. vrednost vozila, ampak EURO norma motorja, starost vozila in izpust CO2 (glede na WLTP cikel merjenja)

Višina DMV za osebna motorna vozila je osnovana na Euro normi motorja (Euro5, Euro6 itd.), starosti vozila in pa količini CO2 izpustov. Odvisna je tudi, ali je bila meritev opravljena po merilnem ciklu NEDC ali WLTP.

Merilni cikel WLTP se je pričel uporabljati za vozila izdelana po septembru 2017. Avti izdelani po tem obdobju so morali imeti opravljene meritvi po NEDC in WLTP ciklu. Avti pred tem obdobjem so imeli le meritev po ciklu NEDC. Avti izdelani po 1.1.2021 pa bodo morali imeti meritve le po WLTP ciklu. WLTP cikel praviloma pokaže višjo meritev izpustov CO2 kot NEDC.

Podatek najdete v COC dokumentu (Certificate of Conformity) vozila.

Email
Tweet
Share
Share