Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Škoda Fabia 1.4 TDI Ambition – 90 konjskih moči.

Mali avto za zelo varčne.

V Sloveniji vaš čaka hvaležen mali avtek, idealen za vse, ki ste varčni!

Škoda Fabia 1.4 TDI Ambition bo 30.11.2017 stara komaj 2 leti. Ima 90 konjskih moči in je zelo varčna, poraba naj bi se gibala okoli 3,5 l/100 km – tako pravijo uradni podatki.

Ambition oprema je skoraj polna oprema (vključuje avtomatsko klimo, avtoradio z zaslonom na dotik, USB in AUX vhodom, Start/Stop sistem, samodejno zaviranje v sili, Hill holder, multifunkcijski volan – povezava s telefonom).

Je bele barve in trenutno ima 99.000 kilometrov, ampak ima v Sloveniji, na uradnem servisu narejen veliki servis, tako da je pripravljena na nekaj let brezskrbne uporabe.

Takšna nova Škoda Fabia stane malo manj kot 17.000 € (tu v prilogi si lahko ogledate cenik novih in pa celoten opis opreme). Gre pa za čisto novi model, ker 2015 letniki so znali biti tudi še ta stare oblike.

Cena: samo 10.990 €

Dodatno: Uredimo vam zavarovanje s 50% popustom – delamo z več zavarovalnicami. Na vašo željo vam pomagamo urediti tudi financiranje ali kredit!

Dobra ponudba, vendar želim, da mi pomagate poiskati kakšen drug avto.

OK, gremo po vrsti. Kateri avto iščete?

Vpišite svoje podatke, če želite, da vam pomagamo najti avto, ki si ga želite. Hitro vam bomo odgovorili in začeli iskati avto za vas.

Brez tveganja

Vse je OK, tudi še niste prepričani kateri avto je za vas. Poslušali bomo vaše želje in poiskali pravega za vas. Naprej vam damo vse informacije o avtu. Nič ne skrivamo.

Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si


Prosim, povejte mi malo več o avtu, ki si ga želite najti in kupiti.

Brez tveganja

Ne bomo vam zaračunali nič za odkrit pogovor o naročilu avta iz tujine. Sem Marko Ferlin in s svojo ekipo vam bom pomagal narediti prve korake pri naročilu avta, ki si ga najbolj želite.

Za vprašanja pokličite na 041 601 555 ali pošljite e-mail na info@narociavto.si

Related Projects
Email
Tweet
Share
Share