Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup in
skrben nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

5 stvari o avtomobilih, ki odražajo vašo osebnost

 v nasveti

Vtis na druge naredimo tudi z izbiro svojega jeklenega konjička. Vas zanima, kaj se skriva za našo izbiro? Tukaj si lahko preberete 5 stvari, ki jih izbira avtomobila pove o vas.

Telesna govorica je pri komunikaciji zelo pomembna in prenaša veliko informacij, ki se jih najpogosteje niti ne zavedamo. Prvi vtis in govorica telesa pri osebi, ki pogosto nosi poslovno odpravo je, da pripada korporativnemu svetu. Pri drugi osebi, ki se oblači kot mi sami, mu pripišemo bolj pozitivne lastnosti. Pri tretji osebi, če se vihravo smeje nam izraža neiskrenost. Posamezni primeri kažejo, kako si hitro ustvarimo mnenje o nekom, ko ga prvič vidimo. Številne raziskave so pokazale, da lahko posameznika ocenimo že v prvih petih sekundah.

1. Vozniki nemških avtomobilov

Njim je pomemben prvi vtis, saj z izbiro nemških avtomobilskih znamk kot so Mecedes-Benz, Audi, BMW in Porsche, ki sodijo v sam vrh globalno prepoznavnih in prestižnih znamk izstopajo s svojo nadpovprečnostjo. Vožnja teh avtomobilov daje vozniku kraljevski občutek. Vozniki so ljubitelji tehnologije, varne vožnje, lepih oblik in so usmerjeni v prihodnost. Imajo okus za kvalitetne stvari in zanje radi tudi malo več odštejejo, zato so dostikrat označeni za snobe.

 

 

2. Vozniki cestnih terenskih vozil na sodobnih cestah (SUV)

Vozniki cestnih terencev so različnih generacij saj jih seznam vozniških želja združuje in ne ločuje. Vozila SUV so vsestranska in predstavljajo avtomobilsko evolucijo na sodobnih cestah. Voznike navdušuje rahlo dvignjeno vozilo, robatost in lepa oblika. So večji, bolj dinamični in z izboljšanimi voznimi lastnostmi od svojih predhodnikov. Na cesti zavzemajo več prostora. Zaradi višjega sedišča so bolj pregledni in veliko bolj prijazni za voznika, saj opazi nevarnost še preden se zgodi. Voznik se v takem avtu počuti kot kralj na svojem  prestolu.  

 

3.  Vozniki karavanov


Vozniki karavanov so kupci, ki kupujejo avto ne samo zase ampak za celo družino. Želijo udoben in varen avto z večjim prtljažnim prostorom in možnostjo zlaganja zadnjih sedežev.  So dinamični in se lepo prilagajajo cesti.  Po njih radi posegajo tudi starejši ljudje, ki so aktivni, saj jim večji prtljažni prostor omogoča, da lahko peljejo športne pripomočke ali pa orodje za domača ali vrtna opravila.

 

 

4. Vozniki športnih avtomobilov

Voznikom športnih avtomobilov je pomemben športen karakter avtomobila. Največkrat so to mladi vozniki ali vozniki, ki so v fazi pasivnega življenja in se želijo z izbiro športnega avtomobila vrniti nazaj v čas mladosti. Poleg družinske uporabnosti si želijo še avanture in svojevrstne zabave. Za njih je to dober način sprostitve.

 

5. Vozniki majhnih avtomobilov

Vozniki majhnih avtomobilov danes dobijo vse, kar iščejo, naj gre za hitrost, moč, varnost in inovacijo. Njim zmeda ne dela težav, saj imajo radi red. Redno točijo gorivo, vzdržujejo in servisirajo avto ter razvajajo svoj avto v avtopralnici in ga radi okrasijo s stilskimi dodatki. Ti lastniki živijo dobro življenje in redko potujejo na dolge razdalje z avtomobilom. Njim tekmovalnost ne pomeni veliko. 

 

 

 

Marko Ferlin

Zadnje objave