Pokličite 041 601 555
100% odkrit nakup
Vsi avti so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

3 strahovi, ki spremljajo nakup avta

 v nasveti

Kaj vas skrbi pri nakupu rabljenega vozila? Preverite kateri so najpogostejši strahovi s katerimi se srečujejo kupci rabljenih vozil.

Nakup vozila je stresen. V igri je običajno velik del denarja, ki ste ga pripravljeni za avto odšteti. Zato se pojavlja veliko strahov pri nakupu avtomobilov. Predvsem so ti strahovi še veliko večji pri nakupu rabljenega vozila.

STRAH, DA VAS OPEHARIJO

Vsak od nas ima strah, ko vstopi v avtosalon ali k prodajalcu rabljenih vozil. Še posebej ženske, na žalost. Do sedaj je namreč bilo že mnogo osebnih pričanj o tem, kako je nekdo plačal preveč za rabljen avto. Vse prevečkrat slišimo, da je težko dobiti vse dokumente avta, določiti izvor avta in ugotoviti vse napake, ki jih avto skriva.

STRAH PRED PROBLEMI AVTA V (BLIŽNJI) PRIHODNOSTI

Strah o nakupu avta je zelo oseben. Vse prevečkat slišimo tudi zgodbe o tem, kako se je avto hitro pokvaril in da so kupili “mačka v žaklju.” Popolnega avta ni možno kupiti. Je pa zelo pomembno od koga avto kupujete in kaj je pomembno preveriti pri avtu. Prav tako je pomembno, da veste kje se skrivajo dodatni stroški za vas in kakšno garancijo lahko uveljavljate.

STRAH, DA NE BOSTE MOGLI IZBRATI TAKŠNEGA KOT SI GA ŽELITE

Tretji strah je ta, da ne boste mogli najti avta, ki si ga želite. Prodajalci avtomobilov so pogosto neprilagodljivi željam in potrebam kupcev. Radi “komplicirajo” pri vašem nakupu. To je logično, saj imajo avtomobile na zalogi. Zaloga danes veliko stane in cena avtomobilov iz dneva v dan pada. Torej so pod pritiskom, da prodajo zalogo. V tem primeru vam bodo raje ponudili avto iz zaloge in vas prepričali, da je dobra izbira za vas.

Spremljajte nasvete o izbiri in nakupu avtomobila, če razmišljate o nakupu novega ali rabljenega avta.

Lep dan želim!

Zadnje objave